Új helyen a cseh BVE oldal • Czech BVE site is back

bvesim.czVince Black csütörtök este bejelentette, hogy ismét elérhető a mindannyiunk által gyakran használt és az utóbbi hónapokban hiányolt cseh BVE oldal. A weblap nem a korábbi bve.cz domain néven érhető el, hanem egy új helyen, a www.bvesim.cz címen.

Vince Black többek között pályaadatbázist, járműadatbázist, programokat és objektumgyűjteményt tesz elérhetővé, így az oldala szinte nélkülözhetetlen. Innen tölthető le a nagyszerű Svět BVE magazin is. (A magazin linkjei még a régi domainre mutatnak, így a letöltésükhöz írjuk be a sim szót a címsorba, hogy ott bvesim.cz szerepeljen.)

Vince Black announced the return of his Czech BVE website on Thursday evening. The site has a new domain: www.bvesim.cz.

Vince operates a route database, a train database, provides software and an object library. His website is also the home of the wonderful BVE magazine, Svět BVE. (Note: the magazine links point to the old domain for the time being, so put sim in the address bar to make the domain bvesim.cz).

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s