A legújabb openBVE Ubuntu 10.04-en

Aki Ubuntut és openBVE-t is használ, talán tudja, hogy az Ubuntu Szoftverközpontjából rendszerint elég régi openBVE változatot lehet letölteni. Ezért készítettem egy leírást arról, hogy hogyan lehet a legújabb openBVE verziót Ubuntu 10.04-re és 10.10-re telepíteni. Az írás Anthony Bowden munkájára alapoz. A dokumentum megtalálható az Útmutatók oldalon.

 Letöltés · OpenBVE Ubuntu 10.04-en 

I have written a Hungarian tutorial about how to set up the latest openBVE on Ubuntu 10.04 or 10.10. If you don’t speak Hungarian but are interested in this  you should read Anthony Bowden’s document on this subject.

Advertisements

A legújabb openBVE Ubuntu 10.04-en” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Vasárnap(10.10.10) kijött a Hiúz is(10.10.10), ebben már nagyon jó OpenBVe frissítés is szerepel… Többek között az ékezetek is tökéletesen működnek és az egyéb UTF-8 kódolású karakterek is (pl. nyilak)

    Továbbá azt vettem észre, hogy a memóriakezelése is sokkal barátságosabb lett, ugyanis az új metrofile-ok(2010 októberi kiadás) főleg az M3, nem lép ki, hanem tökéletesen fut.

  2. Igen, történt hibajavítás. A Lucidhez használt friss openBVE-s leírás jó a Maverickhez is, úgyhogy majd frissítem a bejegyzést és a leírást is.

    Igazából jobban örülnék, ha az 1.2.7.4 lenne benne, mert az volt az 1.2.7-es széria utolsó stabil kiadása, de itt ez van, cikluson belül nem lesz frissítés. Bár egyébként nem sokan panaszkodtak arra a hibára, amit az 1.2.7.4 javított.

    A Natty idejére talán meglesz a stabil 1.3-as is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s