Királyliget 0.9

Megjelent a Királyliget vonal új változata, a 0.9-es, ami a korábbi apróbb frissítések után most jelentősebb átalakulást hoz magával. Az új verzió BVE4-hez és BVE2-höz is letölthető.

A munkák nagy része Mártonszállás és Királyliget állomások között folyt. Először erdőtelepítés zajlott a pálya melletti dombos területen, majd egy vasúti viadukt épült Mártonszállás állomás után néhányszáz méterrel. Egy közeli motorcrosspálya miatt új, feltételes megálló készült, amin a normál személyvonatok áthaladnak, csak a külön megrendelt vonatok állnak itt meg.

A közútépítések következtében két fénysorompóval és főjelzővel védett szintbeni kereszteződés is kialakításra került, Magyarszentpéter illetve Mártonszállás állomások után.

A BVE4-es változatban ezentúl menetrend segíti a mozdonyvezető dolgát (a pálya betöltésekor automatikusan megjelenik, ezt követően F3-mal lehet ki és bekapcsolni), A menetrendlapon a vonat elindításához szükséges információk is helyet kaptak.

A BVE4-es változatban továbbra is a Class 156-os motorvonat az alapértelmezett jármű, ez a BVE Railnetwork oldalról tölthető le. A Class 170-es motorvonathoz külön tölthető le egy útvonalcsomag.

The latest, 0.9, version of the Királyliget Line has been released. The new version comes with a viaduct, two level crossings and a new small station where trains don’t normally stop. The BVE4 version is now equipped with timetables. The default trains have not changed: Class 156 from BVE Railnetwork for BVE4 and M41 (Remot), M61 and Siemens Desiro from BVE Klub for BVE2.

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s